Allmänna Användarvillkor och Policy

 1. Introduktion

  Tack för att du väljer Aimallar.se (nedan kallat "webbplatsen", "vi", "oss", "vår"). Dessa Allmänna Användarvillkor och Policy ("Policy") styr din åtkomst till och användning av vår webbplats och tjänster ("Tjänster"). Genom att registrera ett konto, använda tjänsterna eller besöka vår webbplats, accepterar du dessa villkor i sin helhet.

 2. Registrering

  För att använda vissa funktioner på vår webbplats måste du skapa och registrera ett konto. Du måste tillhandahålla aktuell, fullständig och korrekt information vid registrering. Du är ensam ansvarig för säkerheten för ditt lösenord och ditt konto.

 3. Tjänster och Abonnemangsplaner

  Vi erbjuder olika abonnemangsplaner med olika funktioner. Din åtkomst till dessa tjänster kommer att vara baserat på abonnemangsplanen du väljer. Alla avgifter och betalningar är icke-återbetalningsbara.

 4. Användning av Tjänster

  Användning av våra Tjänster måste vara i enlighet med alla tillämpliga lagar och regler. Du får inte använda våra tjänster på ett sätt som är olagligt eller skadligt för oss eller någon annan part.

 5. Integritetspolicy

  Vi värderar din integritet och skyddar dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy.

 6. Upphovsrätt och Innehåll

  Allt innehåll och material på webbplatsen är vår egendom eller används med tillstånd. Du får inte kopiera, reproducera, distribuera, modifiera, skapa härledda verk eller på annat sätt utnyttja något innehåll på vår webbplats utan vårt uttryckliga skriftliga tillstånd.

 7. Begränsning av ansvar

  Vi förbehåller oss rätten att ändra, avbryta eller upphöra med tjänster utan förvarning och kommer inte att hållas ansvariga för någon skada, förlust eller kostnad som uppstår på grund av sådana förändringar.

 8. Ändringar av dessa Villkor

  Vi kan ändra dessa Villkor när som helst. Nya versioner av villkoren kommer att publiceras på vår webbplats och gäller från och med det datum de publiceras. Din fortsatta användning av webbplatsen och tjänsterna efter att vi har publicerat ändrade villkor innebär att du accepterar de ändrade villkoren.

 9. Kontakt

  Om du har några frågor om dessa Villkor eller vår webbplats, vänligen kontakta oss via e-post på info@aimallar.se.

Genom att använda Aimallar.se accepterar du dessa allmänna användarvillkor och policy.

Småkakor

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

Acceptera