Användarvillkor

Aimallar.se Användarvillkor

 1. Översikt

  Användarvillkoren ("Villkor") gäller för alla användare av Aimallar.se ("Webbplatsen", "vi", "oss", "vår"). Genom att använda Webbplatsen accepterar du dessa Villkor.

 2. Kontoregistrering

  För att använda vissa funktioner på Webbplatsen, kan du behöva skapa ett konto. Du förbinder dig till att tillhandahålla sann, exakt, aktuell och fullständig information vid registrering.

 3. Användaransvar

  Du är ansvarig för all aktivitet som sker genom ditt konto. Vi kan inte och kommer inte att vara ansvariga för förlust eller skada som uppstår på grund av att du inte skyddar ditt lösenord eller konto.

 4. Betalningar och Avbokningspolicy

  Alla avgifter relaterade till tjänsterna och eventuella köp görs på Webbplatsen är icke-återbetalningsbara, oavsett om tjänsterna har utnyttjats eller inte.

 5. Rättigheter och begränsningar

  Vi ger dig en begränsad, icke-exklusiv, icke-överförbar licens för att komma åt och använda Webbplatsen och dess innehåll. Du får inte använda Webbplatsen för olagliga ändamål eller på sätt som strider mot dessa Villkor.

 6. Integritet

  Din integritet är viktig för oss. Vänligen läs vår Integritetspolicy för att förstå hur vi samlar in, använder och delar din personliga information.

 7. Upphovsrätt

  Det du producerar via plattformen får du använda fritt till vilka ändamål du önskar.

 8. Ändringar av Villkor

  Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa Villkor när som helst. Din fortsatta användning av Webbplatsen efter sådana ändringar innebär att du godkänner de reviderade Villkoren.

 9. Ansvarsbegränsning

  Vi tillhandahåller Webbplatsen och dess innehåll "som det är" och "som tillgängligt" utan någon form av garanti. Vi ansvarar inte för några direkta, indirekta, oavsiktliga, särskilda, följdskador eller straffskadestånd som kan uppstå på grund av din användning av Webbplatsen.

 10. Kontakt

  Om du har några frågor angående dessa Användarvillkor, kontakta oss på info@aimallar.se.

Genom att använda Webbplatsen accepterar du dessa Villkor.

 
 
Regenerate response

Småkakor

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats.

Acceptera